Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Κυριακή πρωί η παρουσίαση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ

Την Κυριακή το πρωί και αμέσως μετά την εισήγηση του Πολιτικού Συμβουλίου από τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος Σ. Ξυνίδη, θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων για τις 13 Περιφέρειες και τους μεγάλους Δήμους της χώρας, η οποία θα συνοδευτεί από την εισήγηση του προέδρου της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, Θ. Τσούρα. Στη συνέχεια θα υπάρξουν τοποθετήσεις από τα μέλη του Σώματος και θα ακολουθήσει η σύνοψη των αποτελεσμάτων από τον κ. Ξυνίδη.
Με πολύωρες συσκέψεις και συναντήσεις του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου με συνεργάτες τους, έκλεισε η δεύτερη μέρα των εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε κυρίως στις υποψηφιότητες για τις Περιφέρειες και ειδικότερα στις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Ιονίων Νήσων, καθώς επίσης και στους τρεις μεγάλους δήμους, της Αθήνας, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, όπου ακούγονται ονόματα ακόμα και υπουργών αλλά και άλλων στελεχών «πρώτης γραμμής».
2010 2010 Παρ' όλα αυτά παραμένουν άγνωστα τα ονόματα εκείνων που τελικά αρνήθηκαν ή αποδέχτηκαν την πρόταση που τους έγινε να μπουν στη εκλογική μάχη για το χώρο της Αυτοδιοίκησης.
Το απόγευμα του Σαββάτου ο πρωθυπουργός έδωσε παραβρέθηκε στην παρουσίαση των συμπερασμάτων από τα θεματικά Εργαστήρια τα οποία συνεδρίαζαν από το πρωί και τα οποία είχε επισκεφτεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου