Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Απέσυρε ο ΛΑΟΣ τη στήριξη στον Π. Ψωμιάδη

Αίρει τη στήριξη του ΛΑΟΣ στην υποψηφιότητα του Παναγιώτη Ψωμιάδη ο Γιώργος Καρατζαφέρης, επειδή ο Ψωμιάδης έκανε πίσω στο τελεσίγραφο του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, σχετικά με τον αδελφό του και δεν τον τοποθέτησε υποψήφιο αντιπεριφειάρχη Θεσσαλονίκης.
«Δεν μπορούμε να δεχθούμε το στραπατσάρισμα του Σαμαρά στον Ψωμιάδη που σε ένα βαθμό αντανακλά και σε εμάς. Ο κ. Σαμαράς ναρκοθέτησε μια πολύ καλή λύση για την περιοχή», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ
Έστειλε σχετική επιστολή και στον κ. Ψωμιάδη στην οποία του λέει «σε ήξερα Ζορμπά και σε έκαναν κολλήγο της πολιτικής».

Απάντηση Ψωμιάδη

«Θεωρώ ότι η ψυχή των φίλων του ΛΑΟΣ είναι μαζί μας, μαζί με τη Μακεδονία. Τα κόμματα λένε και ξελένε, ο Ψωμιάδης μένει σταθερός στις αξίες, στις αρχές. Μένω σταθερός σε αυτό που είπα. Ενώνω και δεν διχάζω», δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μετά την άρση της στήριξής του από τον ΛΑΟΣ.
Μέσα από συμπεριφορές, όπως αυτές των τελευταίων ημερών, εγώ και οι φίλοι μου νιώθουμε ακόμα πιο δυνατοί για την τελική νίκη» πρόσθεσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης.
Για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη υπογράμμισε: «Οι παλιές αγάπες δεν διαγράφονται με μια δήλωση. Η αγάπη παραμένει και είναι αμοιβαία».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου