Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Αποστασιοποιείται από Παπαγεωργόπουλο ο Γκιουλέκας




Διαχώρισε τη θέση του από τον Παπαγεωργόπουλο ο βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για το δήμο Θεσσαλονίκης




Απόσταση από τον νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Β. Παπαγεωργόπουλο, πήρε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα την υποψηφιότητά του για τον δήμο Θεσσαλονίκης.
«Δεν έχω καμία δέσμευση από κόμμα, επιχειρηματικά συμφέροντα ή πρόσωπα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιουλέκας και πρόσθεσε ότι μόνη δέσμευση είναι η πόλη και γνωρίζει καλά τα προβλήματά της, καθώς «τα βίωσα ως πολίτης. Τα πάλεψα ως βουλευτής, ελπίζω να τα λύσω ως δήμαρχος».
Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι θα ασκήσει διοίκηση όχι από το δημαρχείο αλλά από τις γειτονιές σημειώνοντας ότι «δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής. Αν εκλεγώ θα ζητήσω τη συμμετοχή κάθε Θεσσαλονικιού και Θεσσαλονικιάς».
«Αν και προέρχομαι από ένα συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, η Θεσσαλονίκη είναι πάνω και πέρα από κόμματα. Στόχος είναι να μην φέρω τις κομματικές σημαίες και το κοινοβούλιο στη Θεσσαλονίκη, αλλά να δυναμώσω τη φωνή της πόλης στη Βουλή», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για τους υπόλοιπους υποψήφιους για το δήμο είπε ότι δεν βλέπει πουθενά αντιπάλους, αλλά όταν ανακοινωθούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι θα ζητήσει «καθαρή πολιτική», ώστε να πρωτοστατήσει η Θεσσαλονίκη, στέλνοντας ένα θετικό μήνυμα.
Επιπλέον, μίλησε και για πρόσφατα δημοσιεύματα για το άτομο του λέγοντας «πως τη λάσπη και τα χαλκεύματα τα επιστρέφω σε αυτούς που τα γράφουν. Αυτό με έκανε να πάρω πιο γρήγορα την απόφασή μου».
Τέλος, εξέφρασε τη λύπη του για τη δολοφονία του Σ. Γκιόλια, καθώς είναι και ο ίδιος δημοσιογράφος και σημείωσε ότι είναι ένα έγκλημα, που τραυμάτισε βαριά την ίδια τη δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου