Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Παπαγεωργόπουλος για υποψηφιότητα Γκιουλέκα

«Ο κ. Γκιουλέκας θα πάει τον δήμο ένα βήμα μπροστά», τόνισε ο κ. Παπαγεωργόπουλος


 
Άξιο για τη θέση του δημάρχου Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε τον Κώστα Γκιουλέκα ο απερχόμενος δήμαρχος, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για έναν πετυχημένο δημοσιογράφο και βουλευτή, ο οποίος «θα συνεχίσει το εξαιρετικό έργο της σημερινής διοίκησης και θα πάει ένα βήμα μπροστά το δήμο».
Παράλληλα, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο κ. Παπαγεωργόπουλος άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την για δέσμευση χρημάτων του δήμου. «Η κυβέρνηση με μία απόφαση πρωτοφανή στην οικογένεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τελείως παράνομη και σαφώς εκδικητική, δεσμεύει τα χρήματα του δήμου Θεσσαλονίκης στις τράπεζες, για να τον στραγγαλίσει οικονομικά», τόνισε χαρακτηριστικά, καλώντας για μία ακόμη φορά τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, να παρέμβει και να καταργήσει τα μέτρα.
«Έχουν δεσμευτεί τα χρήματα της μισθοδοσίας των 300 εργαζομένων στις δημοτικές επιχειρήσεις και στο δημοτικό βρεφοκομείο «Αγιος Στυλιανός», του γάλακτος που δίνεται σε χιλιάδες εργαζομένους, των ασφαλιστικών ταμείων των 4.500 εργαζομένων, του πετρελαίου που κινεί τα απορριμματοφόρα, του φαγητού των 1.500 παιδιών των παιδικών σταθμών και άλλων δραστηριοτήτων», επεσήμανε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου