Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Πήρε το χρίσμα ο Γ. Καραγιάννης

Με γραπτή ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία δίνει και επίσημα πλέον το χρίσμα για το διευρυμένο «καλλικρατικό» δήμο Λαγκαδά στον νυν δήμαρχο, Γιάννη Καραγιάννη


 
Με γραπτή ανακοίνωσή της, η οποία στάλθηκε πριν από λίγο από τη Γραμματεία Αυτοδιοίκησης, η Νέα Δημοκρατία δίνει και επίσημα πλέον το χρίσμα για το διευρυμένο «καλλικρατικό» δήμο Λαγκαδά στον νυν δήμαρχο Λαγκαδά, Γιάννη Καραγιάννη.
Ο κ. Καραγιάννης τον τελευταίο καιρό είχε συνεχείς επαφές με τους υπόλοιπους «γαλάζιους» δημάρχους του νέου δήμου, Σοχού Θεοφάνη Παππά, Βερτίσκου Μπάμπη Ασλανίδη, Κορώνειας Μπάμπη Παπαδόπουλου και Λαχανά Παντελή Πάσχου, οι οποίοι και θα στηρίξουν την υποψηφιότητά του.
Την υποψηφιότητα του Γ. Καραγιάννη θα στηρίξουν επίσης και δημοτικοί σύμβουλοι της γαλάζιας αντιπολίτευσης στο δήμο Ασσήρου κ.κ. Ψωμάς και Αϊναλής. Ο δήμαρχος Καλλινδοίων Σταύρος Καμαρούδης αποφάσισε να κατεβεί ως ανεξάρτητος, ενώ όπως όλα δείχνουν το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει τον νυν δήμαρχο Ασήρου, Δημήτρη Ράβναλη, που θα αποτελεί τον βασικό αντίπαλο του κ. Καραγιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου